Най -доброто C8 MCT масло (каприлова киселина) за кандида и кето

Най -доброто C8 MCT масло (каприлова киселина) за кандида и кето

Следните публикации са рецепти за салса от регистрирани диетолози, като се имат предвид както вкус, така и здраве. Надявам се да ви хареса!

pico de gallo

Тази рецепта за свежа салса е от Kellie Blake Rdn, LD, IFNCP и Brandi Sentz CDE, MA, RDN, LD при Nutrisense Nutrition .

Fresh Pico de Gallo е трудно да се победи. Рецептата е по -долу:

съставки: домашни ромски домати (18) домашни джалапеньо (3) бял лук (1) чесън скилидки (2) млади живи лимонови етерично масло (3 капки) кимион (1 св. Л.) Сол (на вкус на вкус (на вкус )

Упътвания: Поставете всички съставки в хранителен комбайн и нарязайте грубо. Можете също да смесите или пюрирате, ако харесвате по -традиционна салса.

Рецепта за консервиране на салса Verde

Консервиране на салса Verde Рецепта: Това е може би любимата ми рецепта за салса! С малко тръпчивост от Tomatillos и малко сол и сладка, намирам това неустоимо! , Това е чудесен начин да започнете! Незабавните саксии са надграждане на тенджерите под налягане и могат да направят процеса на консервиране по -бърз и по -малко разхвърлян от консервен баня. Това е страхотна рецепта за консервиране на салса!

Рецептата за салса е от Бретан Поулсън, Rd на гост публикация в The Cookful.

консервираща салса с пресни домати

Най -добрата домашна салса за консервиране искате ли домашни и здрави съставки през цялата година? Вижте тази рецепта за консервиране на салса с много подправки и страхотна текстура!

Прясна рецепта за салса Verde

Salsa verde рецепта тази рецепта за салса Verde (Tomatillo Salsa) е от Laura Yautz, Rdn в Да бъдеш питателен. Обичам сладката торта аромат на Tomatillos! Сигурен съм, че и вие ще харесате тази рецепта.

edamame salsa с авокадо и фета

edamame salsa както със средиземноморски, така и със азиатски усет, тази салса на Edamame със сигурност ще бъде хит със семейството и гостите. Кой не обича фета и чери домати? Добавете в малко авокадо и едамам и това е основно пълна храна! Добавете това към бърканите си яйца сутрин или като закуска с тортила чипс. Макар да не е консервираща салса, всички искаме и малко свежа салса в живота си! От Rachael Hartley Nutrition.

Праскова, царевица и люк Зелена чили салса

Праскова, царевица и люк Зелена салса, тази вкусна, свежа зелена чили салса рецепта е наистина лесна и свежа. Добавянето на царевица към Salsas е един от моите абсолютни любими! Тази рецепта е от Leanne Ray, MS, Rd. Можете ли да адаптирате това към рецепта за консервиране на салса? Със сигурност; Просто не забравяйте да следвате указанията за консервиране. Добавете киселина и не забравяйте да тествате pH. Започнете с добавяне на 1/3 чаша ябълков оцет или 1/2 ч. Л. Лимонена киселина за тази рецепта. Ако искате сладка салса рецепта за консервиране, не забравяйте да намерите царевица на кочана, която е допълнително сладка!

Домашна мексиканска салса с чипс с плосък хляб

Мексиканска салса с чипс с плосък хляб, който обичам, обичам да обичам чипс, който обичам, обичам чипс, който обичам, обичам чипс, който обичам, обичам да обичам чипс, който обичам, обичам да обичам чипс с плосък хляб. Че тази рецепта дава алтернатива на нефтена тортила. Защо? Пържените храни могат да създават свободни радикали в тялото, което в крайна сметка може да доведе до възпаление. Вижте рецептата на мексиканската салса от Ейми Горин, Рд.

Можете лесно да адаптирате тази рецепта да бъде безглутенова плоска хляб, като просто използвате царевични тортили или друга версия на безглутенови плоски хляб, като тази от тази от Абсолютно без глутен.

Лесна пикантна рецепта за салса на манго

Лесна пикантна салса на манго тази пикантна салса на манго може да оживи почти всяко хранене! Само с 5 съставки това ще се събере след минути. Съдържа манго, вар, червен лук, джалапено и килантро. Това е!

Можете да добавите това към Coleslaw, Tacos, пилешки ястия и други. Тази рецепта е от Jeanette Kimszal, Rdn.

веган салса (авокадо салса)

веган салса (салса от авокадо) Тази вкусна салса на авокадо има царевица, зелен лук, килантро, черни маслини, черни маслини, солидна салса, зелена лук, килантро, черни маслини, царевица и джалапенос. Приятно за окото и към вкусовите рецептори и двете! Разработен от Шарън Палмър, RDN, който е и автор на диетата, захранвана от растенията.

Резюме

прясна и консервирана салса, може да се добави към почти всяко ястие, за да го направи по-вкусно . Домашната салса за консервиране е лесна, след като научите ключовите критични стъпки и разполагате с подходящото оборудване. Ако все още нямате този вид оборудване, включих връзки на тези елементи за вас по -долу.

Какво е водна леща? Разберете всичко за тази завладяваща и супер устойчива храна тук. Имате допълнителни ябълки? Опитайте консервиране на ябълки.

Тестване на микроелементи: Когато си струва да оптимизирате Health14 от най -добрите добавки за Allergiesare Green прахове загуба на пари? Интересни ползи за здравето най -добре C8 MCT масло (каприлова киселина) за кандида и кетосурпаризиращи ползи от кокосови въглища за здравето на червата и още

са силни, малки воини

Събудих се рано тази сутрин, мислейки за червата и всичките му сложност. Може би все още бях сънлив, защото песента на Пат Бенатар влезе в главата ми, докато се замислих за „добрите“ бактерии, борещи се с „лошите“ бактерии. «Ние сме силни! Червата ти е бойно поле! ”

И така, какво се случва, ако лошите бактерии в червата ви спечелят? И защо могат да спечелят? Какво представлява лошите бактерии и добрите бактерии?

Ако знаехме всички отговори, предполагам, че вече няма да се нуждаем от болници или здравеопазване. Знаем, че балансът на бактериите, известен още като вашата биома или екосистема, е сложно взаимодействие между храната, която ги храните, житейски стресори, експозиции и много други приноси.

Ако живеете a Живот, който е верен на вашите нужди, преобладават добрите срещу злите бактерии, поне по отношение на храносмилателния ви тракт! Но се съмнявам, че някога точно ще знаем за всеки човек кое е най -доброто за тях, защото нашите черва са толкова уникални и за щастие. За щастие, изследванията избухват в тази област и дори имат способността да измерват цялата бактериална ДНК за даден индивид.

Добрите и лошите бактерии в червата ви съставят вашата екосистема и добре, да ви накарат да ви накарат , Вие.

Някои експерти казват, че ние сме просто домакини за микроорганизми, тъй като в тялото ни вероятно има 100 пъти повече ДНК, която е бактерията, отколкото нашата собствена ДНК. Предпочитам да мисля за човешкия вид като за разнообразно същество със симбиотична екология вместо това; Това изглежда по-приятно състояние!

Сега знаем, че тези бактерии и техните ефекти върху нашето здраве са далечни, защото изпращат химически сигнали към мозъка, сърдечно-съдовата система и най-известната имунната система .

Поддържане на добрите бактерии „силни“

Всички сме различни, но за съжаление тази сила, за която Пат Бенатар говори, поне в нашите черва (по аналогията ми) като потребители тук В Съединените щати вероятно ще изчезне. Многократните изследователски проучвания показват, че бактериите на храносмилателния ни тракт стават все по -малко разнообразни и по -малко в брой.

успоредно на всичко това, виждаме големи увеличения при всички хронични заболявания, включително диабет, затлъстяване, рак, автоимунен Болести и много други дегенеративни разстройства.

И ние знаем от някои клинични проучвания, че когато промените екологията към по -добро, променяте здравните резултати за индивида. Вземете например кисело зеле: това е суперхрана за бактерии!

Например, някои лекари лекуват храносмилателни разстройства с фекална имплантация на бактерии от здрави индивиди за лечение на храносмилателни разстройства. И изглежда, че работи много добре. Други практикуващи използват целеви пробиотици или добра добавка на бактерии, и с успех. Няма причина да мислим, че същата полза няма да се случи и при други заболявания.

Внимавайте за клопките на модернизма

но защо нашето бойно поле е слаб, с По -малко в разнообразието и броя?

Отговорът вероятно е сложен, но ние знаем със сигурност, че стандартната американска диета или тъжна диета е голям виновник, до голяма степен лишен от здрави растителни съединения и влакна, от които се нуждае. < /p>

Освен това е пълен с възпалителни компоненти и ниско съдържание на екологично съдържание. Точно така е екологично съдържание.

например, когато ядете сурови, пресни зеленчуци от градината, те продължават тази екология. Така правят и ферментиралите храни.

Въпреки това, тъжната диета е запечатана в лъскава, хубава, асептична пластмасова обвивка или кутии! Повече за това в друг блог.

Ние сме изложени на хиляди нови токсини всяка година, които със сигурност променят баланса ни на добра спрямо лошата екология. Ако смятате, че всички те са добре тествани, може да искате да проверите тази връзка. http://www.chemicalindustryarchives.org/factfiction/testing.asp

търсене на хапчетата за улики

Имаме лекарства, които ограбват нашата екосистема. Те правят това, като променят химията на червата, променят ферментацията или просто изтриват бактериите, какъвто е случаят с антибиотиците.

Не забравяйте, че това не е проклет изявление на лекарствата. Нуждаем се от тях, а понякога ни предпазват от умиране. Но те не трябва да се използват прекалено и трябва да се раздават разумно от доставчиците на здравни услуги.

Както беше обещано, ще спомена, отново, инхибитори на протонната помпа или PPI.

просто Поставете, PPI променят химията на храносмилателния тракт, което прави околната среда негостоприемна за здрави бактерии. Това се показва многократно в най -новите изследвания. PPI може да направи това за много кратко време; Само 1 месец.

Това, което не знаем, е дали нечия екология се връща към „нормална“ след спиране на употребата на лекарства. Бих се обзаложил, че ако ядат противовъзпалителна диета, която е богата на ферментирали храни, те биха могли да възстановят баланса.

Но няма да чакам още 30 години, за да може изследването да се натрупа, защото Учените знаят, че противовъзпалителната диета и функционалните здравни подходи са безопасни, здрави и доказано, че къкри някои от най-трудните за лечение състояния.

Вярвам, че можем да помогнем да се излекуваме и да възстановим a Силно бойно поле Ако действаме по активен начин за възстановяване и възстановяване на храносмилателните си трактове.

Информацията на този уебсайт не е оценена от храната & amp; Администрация по лекарства или друг медицински орган и се споделя само за образователни цели. Консултирайте се с вашия лекар или доставчик на здравни грижи, преди да направите промени в режима или начина на живот на добавката си.

Не толкова отдавна малките момчета и момичета по Коледа биха очаквали цитрусовите плодове в празничните си чорапи като сладък, екзотичен подарък . Простият подарък от грейпфрут все още е прекрасен, защото е подарък за нашето здраве. Ползите за здравето на грейпфрута са многобройни, включително поддържане на здравословно тегло, здраве на сърцето, имунитет и други. полезен сайт Етеричното масло от грейпфрут може да бъде чудесен начин да постигнете ползите от грейпфрута, ако използвате висококачествено етерично масло. Обаче ви предупреждавам да консумирате масла, които не са сертифицирани чисти терапевтични оценки.

Тук е задълбочен преглед на изследванията, поддържащи ползите от етеричното масло от грейпфрут. Можете също да изтеглите безплатна електронна книга за 100 начина да използвате етерични масла по -долу. Ще получите и безплатна рецепта за целулит на етерично масло от грейпфрут. Научете какво да търсите, когато купувате и етерични масла.

Този блог съдържа партньорски връзки без допълнителни разходи за вас.

Съдържание

Какво е основно грейпфрут. Oil Good For?Grapefruit HistoryGrapefruit Essential Oil HistoryGrapefruit NutritionFlavonoids In Grapefruit Essential OilGrapefruit Essential Oil for Weight LossGrapefruit Essential Oil Benefits the HeartGrapefruit Helps Other Circulatory ConditionsGrapefruit Reduces Sun DamageGrapefruit Reduces Infectious BugsGrapefruit Oil May Reduce AcneGrapefruit Essential Oil Reduces Cancer RiskMight Grapefruit Increase Some Cancers?How To Използвайте грейпфрут етерично овладяване на грейпфрут етерично масло от етерично масло от етерично масло Изпълнение на масла Начини за използване на грейпфрут Етерично масло от маслени грешки Включване на лекарства. Днес се появяват масло в изследванията. Грейпфрутът е богат на антиоксиданти и може да помогне за много проблеми със здравето. Те включват:

Управление на теглото, намаляване на телесните мазнини Намаляване на някои видове ракоантибактериални свойства, които свойства на свойствата намалява candida

грейпфрутът е озаряващ и пречистващ. Това може да помогне за намаляване на токсините в тялото, както и за подпомагане на правилното храносмилане. Освежаващият аромат на етеричното масло от грейпфрут зарежда и засилва настроението. Етеричното масло от грейпфрут може да помогне за намаляване на излишните течности в тялото [R]. Докато подобно на лимоново етерично масло и други цитрусови масла, грейпфрутът съдържа малко по -различни антиоксиданти.

История на грейпфрута

грейпфрут за първи Оранжево или хибрид от двете.

Никой не е сигурен дали това е била умишлена хибридизация или щастлив инцидент, но така или иначе, късметлий мен. Моята клавиатура може или не може да бъде пръскана с сок от грейпфрут в момента.

Сочният грейпфрут се нарича „Забранен плод“ в Барбадос, където произхожда. Това е малко титулиращо (1). През 1750 г. тези, които търсят забранения плод на доброто и злото, го изложиха по този начин.

Ruby Red Grapefruit щам е резултат от „естествена“ мутация, друг така наречен инцидент (2). Това е различно от генетичната модификация на културите.

В резултат на това узрелите и червените сегменти на грейпфрута са пръскане на свежест във фригидните дълбочини на зимните месеци.

етерично масло от грейпфрут История

Цитрусовите етерични масла се използват от много дълго време за здраве. Доказателствата за дестилериите на етерично масло се връщат над 2000 години.

Етеричното масло от грейпфрут е новодошъл на маслата, тъй като е нов хибрид, както е обсъдено по -горе. Висококачественото масло от грейпфрут ще бъде студено притиснато заради процеса на дестилация, вместо да се получава от екстракция на хексан като евтини масла.

Грепфрут хранене

Всяка половина грейпфрут съдържа приблизително: влакна 2Gcarbohydrates 11Gvitamin a | 23% dvvitamin c | 52% DVPotassium: 166 mg

Грейпфрут съдържа по-малки количества други витамини като тиамин, фолат, рибофлавин и витамин E. Те са страхотна закуска с нискокалории по всяко време на деня.

флавоноиди В етеричното масло от грейпфрут

грейпфрут, дори кори от грейпфрут, има 13 идентифицирани флавоноиди с антиоксидантни и лечебни свойства (3). Имайте предвид, че повечето отчетени ползи от тези индивидуални флавоноиди са били в проучвания върху животни.

Какво представляват флавоноидите? Флавоноидите са просто здрави пигменти, които се намират в повечето растения.

Имайте предвид, че повечето отчетени ползи от тези индивидуални флавоноиди са били в проучвания върху животни. Ето някои от тях.

isonAringin: Антиоксидантна активност (4) Naringin: загуба на тегло, намалена сърдечна болест, кръвно налягане, възпаление, подобрена чернодробна функция (5) Хеперидин: намалени симптоми на хемороиди и подобрява венозната недостатъчност: виж по -долу. Неозеперидин: Подобно на хесперидин в структурингиенин: може да намали растежа на рака (6) Хесперетин: Подобно на хесперидин в структура, може да инхибира растежа на тумора ( 7 ) изосинетентин: може да защити белия дроб от окислително увреждане (8) синесетентин : Помага за разрушаване на мазнините ( 9 ) ( 10 ) Нобилетин: защитава невроните от амилоидна бета на болестта на Алцхаймер (11) Танжеретин: предпазва невроните от амилоидната бета на болестта на Алцхаймер ( 12)

Тук е забавно място, за да проверите кои флавоноиди или феноли са във вашите храни: http://phenol-explorer.eu/compounds.

Contents

Най -доброто C8 MCT масло (каприлова киселина) за кандида и кето
Scroll hacia arriba