Mabrook – Internationell dejtingapp utvecklad i raketfart

Mabrook – Internationell dejtingapp utvecklad i raketfart

Mabrook ar en modern och avancerad dejtingapp och en fantasi som var bestallare Ahmed ville att vi skulle uppfylla. Givetvis nappade vi pa utmaningen och har berattar vi hur vi utvecklade fler en skraddarsydd app med Webkingplattformen.

Webkingplattformens timmar ger raketsnabb framsteg nar vi bygger din app

Visste du till foredome att vi pa Webking kan utveckla en app nagorlunda flinkt idag? Det ar tack vare var originell estrad (som vi anvant i kvar 10 000 timmar). Och det ar ej enkla appar vi tala ifall utan avancerade appar som otaliga har gagna fran. Appar som kan bidra stor effekt, gallande din lonsamhet och din konkurrenskraft, som starker ditt varumarke och skapar nojdare kunder.

De flesta av vara projekt, oavsett ifall det handlar om apputveckling eller systemutveckling borjar med en ide. Som darefter blir till en gedigen forstudie tillsammans med kunden. Forstudien till Mabrook gav oss en upprakning kungen krav att forhalla oss till och som kungen sikt resulterade i en app som har potential att bli inkomstbringande for kunden ocksa folklig hos anvandarna.

Har ser du vilka funktioner vi gett Mabrook – Saklart bygger vi en app till dig samt

Nedanstaende ar Ahmeds onskan och det som utfor att Mabrook blir en dejtingapp som skiljer sig fran mangden. Och du, saklart kan vi anlagga en vinstgivande, skalbar, internationell app med skraddarsydda funktioner till dig ocksa. Oavsett fack. Hur som helst. Arme kommer nagra av de funktioner som vi fixade iordning till Mabrook.

  • Skalbar, med stod pro annorlunda valutor, tidszoner, sprak samt ha en infrastruktur som hanterar ett mycket stort antal anvandare, integrationer etc.
  • Attraktiv design, med en ordentlig skopa UX som gor den frank att uppfatta och forbruka.
  • Ha en funktion dar anvandaren kan angra en lajk genom att dallra telefonen.
  • Enkla formular som med sa fa steg som mojligt gor det busenkelt att bli medlem, ladda upp bilder aven fylleri sin profil med relevant information.
  • Ha manga befasta och valkanda internationella betalningsalternativ.
  • Erbjuda vig handhavande av olika typer av abonnemang.
  • Ha relevanta sokfilter sa att anvandaren flinkt kan matcha med sann personer.
  • Erbjuda en kickbackfunktion som ger appen en god lonsamhet dartill sakerstaller att anvandarna far ta andel av relevanta erbjudanden etc.

Hur ser din kravlista ut? Har du gjort nagon? Det ar en bra begynnelse nar du ska foradla en app.

En avancerad dejtingapp med kluriga utmaningar – pro karlekens skull

Ater till Mabrook. Det har ar ett mandat som passar oss fullkomlighet. En dejtingapp med ett gott syfte, vars framsteg ar proppad med kluriga utmaningar. Hur sa kan besta roligare an att verka pro att folk amna bli ratt lyckliga sammanlagt? #NuKorVi

Hastig och smidig dejting med olika abonnemang och betalmodeller

Mabrook ska besta synonymt med behandig, kvickt och saker dejting. Dar dess fiffiga sokkriterier gor det spartanskt att ganska flinkt och smidigt kan finn en bra match. Initialt ar Mabrook gratis att ladda ner och skapa en profil kungen. Men likt sa gott som alla andra dejtingappar finns en inbyggd betalmodell med ett flertal annorlunda abonnemang och dessutom en kickbackfunktion.

Med Webkingplattformen bygger vi din udda skraddarsydda app – oavsett fack

Att forfina en mobilapp som Mabrook ar en teknisk utmaning. Den ar samt ett fullkomlighet exempel pa en app som lampar sig perfekt att uppresa kungen Webkingplattformen. Da vi med ett antal moduler kan addera riktigt funktion till precis app hastigt och smidigt. Och dessutom spann behov tillagga nya funktioner vilket naturligtvis ar valdigt tacksamt.

Skalbar, integrerad, bojlig och den funkar pa bade iOS och pa Android

Alla appar behover en genomtankt infrastruktur att trada gallande. Ej sallan kravs ett flertal integrationer med externa mjukvaror, till foredome med annorlunda betalningsalternativ, CMS, PIM och motsvarighet. Appen amna aven klaffa gallande bade iOS och Android aven kungen ett odiskutabelt och fort satt kunna administrera stora mangder sammansatt information.

Beprovade arbetssatt, agil framtagning och finmaskig kundkontakt ger fantastiska konklusion

Tack vare var kunskap, plattformen samt forstudien visste vi redan fran start hur vi skulle ga till bedoma och vilka utmaningar som stod framfor oss. Vi tycker om Agil framsteg, i korta sprintar, med penningstark kontakt med Ahmed, och samarbetet fungerade utmarkt.

I uppdraget ingick tillika att anlagga upp och driftsatta Mabrooks hemsida dartill att slappa appen pa bade App Store och gallande Google Play. Saval appen som hemsidan fick en fin design och nu haller vi tummarna att Mabrook gallande sikt tas emot val av anvandarna och fylls med en fina profiler och skapar en massa nya relationer.

Om du funderar gallande att skapa en app sa vackla ej att ta kontakt med oss. Vi kan bidra dig ovarderliga tips och direktion sa att du sparar bade epok och kosing. Du nar oss enklast i genom ett mail till Vi har tillika lagt upp Mabrook i vart referensgalleri dar vi berattar lite mer om tekniken vi anvant och vara roller i projektet.

Patrik Karlsson, utvecklare: redogora en aning om nagra fran utmaningarna med att anlagga en dejtingapp

Med tanke gallande att en modern dejtingapp har sa flertal swipefunktioner kravdes det en oskadd fraktion planering forut att implementera dessa. Detta ar centralt for att skapa en naturlig och rationell anvandarupplevelse. Med de olika swipealternativen kanns det att vi har skapat funktioner som upplevs mer intuitiva an manga av Mabrooks konkurrenter. Att kunna angra en like genom att darra telefonen ar en ratt smart feature.

Tommy Dufmats, utvecklare: Haller du med ifall Patriks tankar?

Absolut, och samt inspektera webbplatsen chattfunktionen kravde en hel segment karlek och kneg forut att den skulle fungera optimalt. Det ar saklart ocksa betydelsefullt att de bade beter sig och ser ut som anvandarna forvantar sig. Precis som Patrik namnde kravde de olika swipe-funktionerna en bit implementeringar pro att de skulle se ut och bete sig korrekt. Det blev precis bra slutligen!

Mabrook – Internationell dejtingapp utvecklad i raketfart

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll hacia arriba