Till dig som blivit lamnad – romantisk karlek ar alltid omsesidig

Till dig som blivit lamnad – romantisk karlek ar alltid omsesidig

Till dig som blivit lamnad – romantisk karlek ar stadse omsesidig

Pastaendet som genast kommer kanske inte ar sa inte svar att plocka till sig, speciellt om du ar karna uppe i upplevelsen fran att blivit sarad, lamnad och sviken av den du forut stadse trodde skulle sta vid din blad:

Foralskelse och romantisk karlek ar stadse bundenhet fran par personer – det ar en delad min Dominikaner-hustru upplevelse. Genast kommer det kontroversiella:

Det gar inte att besta kar i nagon som ej kanner dito pro oss. Vi kan forlita att vi ar det alldenstund kanslor kan vara hypnotiskt forforande. Kemin och de elektriska impulserna i hjarnan kan sannerligen bega saker med oss.

I samma ogonblick som nagon blir dumpad och lamnad ar foralskelselanken bruten. Nog ej omedelbart i vara hjartan och minnen – men flodet, energin har kopplats bort. Jada, det utfor ont – vedervardigt vark, men prov att se det sa arme: vill du faktiskt besta sammanlagt med nagon som inte ar foralskad eller alskar dig uppbokat ut? Vill du innerst mode-riktig konstruera nagot pa distanserat forvantan, befangd och obesvarad onskan?

Minnen, drommar, langtan och sexuell drift utfor nagot med oss – dessa krafter kan skapa illusioner av foralskelse och romantisk karlek dar vi ”ar sakra” kungen att vi alskar personen. (Googla pa begreppet ”fantomsmartor”och kika likheterna).

Stall fragan till djupet av ditt Jag: vill sjalv lagga mina kanslor, tid och kraft i handerna kungen en person som inte vill ha forbindelsen till mitt blodpump mottaglig? Vad utfor det med undertecknad att leva i ett ingenmansland?

Karlek och foralskelse ar sakerheten om att ej onska besta ifran varandra, blickar som haller kvar, hander som haller ifall, vilande pa ett byst och lyssnande till hjartslag, viljan till att ge allt pro en annan, empati for brister och ett tydligt och klargjort VI overvagande.

Nar en person ej vill splittra detta ar hon eller han ej kar i dig – karleken finns ej dar. Inledningsvis gor det vark att hora, men sa smaningom vacks intensitet i genom insikten att inte noja sig med kanslomassig fattigdom.

74 kommentarer

Det gor sa vark att lasa detta, som ett batalj i ansiktet! Sjalv befinner mig just i detta tillstand. Langtar och alskar nagon som inte vill ha undertecknad. Kanner att all den karlek sjalv har inom mej racker till honom samt. Han kanske kan halla av mej en aning upprepa… antagande du att det ar mojligt att hitta ater tll karleken i ett trasigt affar dar han valt att avga. Eller ar det blott att ”gilla laget” och ge upp… Det ar det som ar sa komplicerat. Att blott dumpa nar sjalv har sa ofta kanslor over!

Ett trasigt forhallande ar mojligt att reparera. Det finns det manga exempel pa, men ifall den andres kanslor ar avratta finns det inte mycket att producera. ”Han nog kan avhalla mig en aning igen…” skriver du. Du vill inte enkom besta ”lite popular” eller? Att frigora taget pa rak arm ar ej nagot vanliga folk bara utfor sa dar, utan det ar en lang process dar tiden far ges yta till att laka. Marigt for undertecknad knysta, hur han kanner det inom sig – ifall det ar forhallandet han avslutar p.g.a en langtan ifall ombildning eller om karleken tagit slut. Intensitet och varma tankar till dig.

Sjalv blev lamnad utan forvarning efter 21ar pa dagen efter varan brollopsdag. Det har gatt 7 manader och det jobbiga ar att han helt kallt gatt vidare. Inte in i ett nytt forhallande utan kopt ett nytt dar man bor och personligen fick hag ge varat och tvingad till att salufora det eftersom sjalv inte hade deg att klara av ut honom. Han hade varit otrogen ca 2 manader forre innan han lamnade undertecknad och jag tror att han sag till att besta det pro att ha en ordentlig anledning att bega slut. Det som hor sa ont ar att sjalv saknar varan stam och tvasamheten och att ha nagon att koka ihop med och ej behova uppfatta sig sa misslyckad. Sjalv vill blott ga framat, men vet inte hur.

Till dig som blivit lamnad – romantisk karlek ar alltid omsesidig

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll hacia arriba